Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stoličky a kreslá
pevná konštrukcia, ľahké ovládanie
- Zaberie málo miesta
- zatím žádné, měnil jsem staré plastové
Pohodlné
pomocou stoličky možno v záhrade pohodlne pracovať a ešte lepšie oddýchnuť
Presne ako na obrázku. Malá, skladacia podložka, zmestí sa do batohu.
Skladacie, polohovateľné, pohodlne
- Manipulácia by bola jednoduchá ,keby výroba bola presnejšia a kontrola výrobku dôkladnejšia.
- Veľmi pohodná
Spokojnosť, splnil moje očakávania.
- lahucka,planujem na vylety
- ma operadlo
- trochu nizka,ale podobne je aj nejaky zvaleny strom
STOLIČKA SA MI ŤAŽKO ROZKLADÁ, NEMÁM V RUKÁCH TAKÚ SILU. JE TO PRE CHLAPA, ale v reklame ide ako nič. Kým to rozložím, prestane ma to baviť. Nie som s výrobkom spokojná z tohoto dôvodu
Pekné a pohodlné kreslo
Křeslo OXFORD PO2600S Black
Pridané: 5. júna 2023
(naposledy upravené 1. júla 2023)
Zakúpený v svet-trampolin.sk
- Malé
- Ľahké
- Stabilné
- Fajn na prenos
- O trošičku väčšie by mohli byť, ale v pohode sú aj takéto, ale nosnosť len 100kg
Stoličky sú fajn, látka je upevnená na ráme nielen hore a dole, ale aj po bokoch sedačky aj operadla. Sú stabilné, pri prenose sa neroztvárajú, uvidíme časom. Plánujeme ich využívať len príležitostne, lebo ako pevná drevená neopotrebovatelna lavica sa netvária. Až čas ukáže.
Spĺňa moje očakavanie
vyzera to dobre, este som nevyskusala, ake paci sa mi to
- stoličky sú zatiaľ dobré.
- Stolička je pevná, má krásnu farbu, v skutočnosti je krajšia ako v ponuke.
- Dobre skladovatelny
- Doporucujem
- Ľahká
- Skladna
- Pevna
- Super na cestu
- Naozaj sa zmestí všade
- Trosku sa zasekava ale nic vážne.
- Treba ju párkrát poskladat a zložiť aby si človek zvykol na systém ako funguje.
Celkom je fajn. Kúpili sme ju na prechádzku, keď kocikujeme a ide aj ocko. Keď potrebuje môže si oddýchnuť hoci kde. Stolicka sa zmestí do kočíka, alebo si ju prehodime cez rameno a môžme vyraziť aj na dlhšie von. Používam ju aj na cestovanie. Čakanie na autobus je ľahšie,
keď si môžem sadnúť.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »