Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stoličky a kreslá
- Takúto stoličku som už mala, bola super, preto som si ju zakúpila znova.
Takúto stoličku som už mala, bola super pohodlná a z kvalitného plastu. Slúžila mi asi 20 rokov, preto som hľadala takú istú opäť. No, výrobky sa inovujú, táto nová je už trochu iná. Materiál je akoby mäkší, aj iné prevedenie sedadla aj operadla, nie je taká masívna ako bola tá pôvodná. Ale teším sa jej, len nech tak dobre slúži ako tá predošlá.
Stolička pre záhradnú terasu s optimálnym sedením, ľahká, je sa treba trošku pohrať s jej skladaním a nastavením napnutia výpletu.
- Nedá sa rozložiť až úplne na lahnutie
- Estetické, stabilné kreslo, odporúčam.
Kvalitný tovar, odporúčam.
- Pekné
- Prakticky zložiteľné
- Pohodlné
So stoličkami som zatiaľ spokojný - použité iba zopár razy ...
- Objednal som stoličky 22 kusov. Na stránke nebola žiadna informácia o tom že stoličky prídu rozložené na niekoľko časti. Tie iste stoličky mali Merkury Markéte iba o euro drahšie ale už poskladané. Za euro vam ich nikto nedokáže poskladať. Keby tam bola táto informácia tak ich určite neobjednam ! ZAVÁDZAJÚ !!!!
pozor spoločnosť zavádza zákazníka
- ako väčšina vecí od outwellu maximálna spokojnosť
- Stolička je príliš malá a nebola pisana ako detská. Ja nemám ani 50 kg a ledva som sa zmestila. Príde mi aj trochu nestabilná.
They feel like very good quality, especially for the price. It seems to be well made and durable, and they look much nicer than I was expecting for being a composite plastic. I'm very happy with the chairs.
- Stabilná stolicka
Treba tam zachovávať pracovný postup pri vyrobe a treba zasielať všetky dieli.Ale inak za tu cenu môže byt.Pekny deň prajem.
- Nosnosť sedadla do 120kg
- Kamufláž vzor,do prírody sa hodí pri pozorovaní zveri
- Poskladaná stolička je v puzdre ako stan s ramienkom na plece,super sa prenáša
- Úzke operadlo, cítim konštrukciu na lopatkách,ale zas mám 112kg :))
- Doručenie po týždni napriek tovaru na sklade!! Asi im to chodí z Čiech(aj Suprisimo.sk...má to na sklade a príde to o mesiac...šmejdi sú to zo suprisima :))
Celkovo odporúčam.Super skladacia stolička za výbornú cenu
- Skladné na cestovanie, zdá sa byť pevná konštrukcia(len musím vyskúšať rozdielne terény)
spokojnosť , super cena
Ľahké do ruksaku, veľmi praktické na prechádzky
- Za 13,50€ takúto dobru stolicku nekupite nikde. Nie je celkom pre vysokých ludi nad cca 180, lebo maju lopatky v lufte, sedieť sa tam ale da v pohode, pre nizsich, zeny, deti uplne ideal.
Verk 01665 Kempingová skladacia stolička s taškou 2v1 zelená
Pridané: 23. decembra 2022
(naposledy upravené 23. decembra 2022)
Zakúpený v Darcekvakcii.sk
Zakúpená stoličkaprišla v poriadku, len nebolo nikde uvedené, že je detská. Na pposlednú chvíľu som musela zháňať nový že iný darček, lebotýmto by som dotyčného urazila.
Nedrzi tvar, smrdi to za nejakou umelinou, zle usite
NOSNOST 150KG
uplne v pohode, na kratkodobe sedenie no problem
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »